Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Звірство: п’ятеро осіб вчинили сексуальне насильство над 11-річною

​​ На Київщині затримано п’ятьох осіб, які знущались та здійснювали сексуальне насильство 11-річною дівчинкою. Четверо них – неповнолітні.

 Про повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Офіс Генерального прокурора.

 Зазначається, що за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру п’ятьом особам, за фактом вчинення дій сексуального характеру стосовно 11-річної дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Четверо з них – неповнолітні.

Слідством встановлено, що дівчинка прийшла в гості до своїх 15- та 17-річної  подруг, де на той час знаходились ще  хлопець та дівчина віком 14 і 15 років і дорослий чоловік.

«Вони вживали алкоголь, після чого почали цькувати й застосовувати фізичну силу до 11-річної дівчини. Троє дівчат силоміць тримали дівчину, поки 15-річний хлопець здійснював щодо неї дії сексуального характеру та намагався зґвалтувати. Все це на мобільний телефон знімав 22-річний чоловік.Після знущань вони заборонили дівчині повідомляти кому-небудь про те, що з нею трапилося. Погрожували їй вчиненням аналогічних дій», – йдеться у повідомленні.

Цих осіб затримали правоохоронці їх у порядку ст. 208 КПК України. Нині скеровано клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування веде Фастівське райуправління поліції Київщини.

У поліції Київщини деталізують: “Медики та психологи надають дитині всю необхідну допомогу”.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Броварах раніше судимий негідник зґвалтував чотирирічну дівчинку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ла Страда

Нагору