Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бородянки вперше з’явилось місто-побратим на австралійському континенті

Бородянка побраталась з австралійським містом Ті Трі Ґаллі, мер якого – пані Марійка Райан – має українське коріння. Це перша практика укладання таких партнерських стосунків з Австралією.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бородянську територіальну громаду.

Зазначається, що відбулась онлайн-зустріч щодо встановлення побратимських відносин між громадою міста Ті Трі Ґаллі (Південна Австралія) та Бородянською cелищною територіальною громадою.

Пані мер міста Марійка Райан з теплом та повагою звернулася до жителів Бородянщини зі словами підтримки та побажаннями якнайшвидшої перемоги, а також розповіла  про те, якою вона бачить співпрацю між громадами.

Під час онлайн-зустрічі керівництва нових міст-побратимів

«Як підкреслив в.о. селищного голови Георгій Єрко, Бородянка і Ті Трі Ґаллі першими започаткували побратимські відносини між австралійською та українською тергромадами», – йдеться у повідомленні.

Також зауважується, що в онлайн-засіданні, окрім керівництва Бородянської громади, взяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол України в Австралії  Василь Мирошниченко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Олена Зеленська показала правозахисниці Надії Мурад наслідки вторгнення рф у Бородянку

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бородянська територіальна громада

Нагору