Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Віч-на-віч із книгою у парку в Гостомелі

Місяць тому у парку “Щасливий” із шикарним видом на сосни відкрив свої двері затишний Book Hub:“Віч/на/Віч”. У книжковому хабі на Свято-Покровській, 1-Є раді бачити віч-на-віч усіх щодня з 11:00 до 20:00.

Інформтатор БІГ познайомився із натхненницею й душею нового арт-простору – письменницею й мешканкою Гостомеля – Маргаритою Січкар. Вона залюбки консультує гостей щодо літератури, може порадити книгу на будь-який смак і бажання. Разом із Маргаритою тут гостинно зустрічає відвідувачів її подруга та керуюча хабом Наталя Бабченко. У новій книгарні також організовують цікаві зустрічі із авторами.

Душа нового арт-простору – письменниця й мешканка Гостомеля – Маргарита Січкар

Гостинно зустрічає відвідувачів її керуюча хабом Наталя Бабченко

Також тут можна придбати сучасну різножанрову літературу українських й зарубіжних авторів для дорослих та дітей навіть із автографами авторів. Залишити іншим свої вже прочитані книги – для крос-букінгу. А якщо ще й зробите підпис-побажання “наступному” читачеві – тоді цю книжечку гарненько обгорнуть і вона для когось стане метафоричною – завдяки якій її новий власник зможе отримати відповіді на “свої питання”.

Метафоричні книги – фішка Book Hub:”Віч/на/Віч”

Для пенсіонерів тут є приємність – вони можуть взяти і почитати літературу безкоштовно. А для усіх інших є досить вигідна послуга “книга на годину” – платиш 30 гривень і годину читаєш.

Цікаво, що за статистикою в середньому людина може прочитати 100 сторінок за годину, тож, наприклад, якщо бажана вами книга у 300 сторінок, то за три години читання ви заплатите 90 грн, що значно дешевше аніж книгу купувати.

Атмосферний і зручний простір нової книгарні в Гостомелі

А ще поряд із закладом тут можна влаштовувати бук-пік-ніки, дівич-вечори, відпочивати із книгою на шезлонгу, пити смачну каву та й просто дихати свіжим повітрям.

Раніше Інформатор БІГ робив огляд книжкових магазинів у БІГ-регіоні, а також рекомендував ТОП-15 найцікавіших книжок для підлітків та як прищепити дитині любов до читання.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інна Никоненко

Нагору