Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Міша Коллінз зустрівся з бучанцями, яким допомагав збирати кошти на колісні крісла

Американський актор Міша Коллінз особисто познайомився з подружжям Пчолкіних, яким допомагав забезпечити засобами пересування людей з травмами спинного мозку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду

Зазначається, що відомий актор з перших днів російського вторгнення активно підтримував Україну. Нині Міша Коллінз став ще й амбасадором United24, де в межах своєї діяльності підтримує напрям «Гуманітарне розмінування».

«Під час свого першого візиту в Бучу актор особисто познайомився з бучацями Уляною і Віталіком Пчолкіними. Подружжя ще до початку повномасштабного вторгнення допомагало людям із травмами спинного мозку. Тепер — організовує предметну гуманітарну допомогу, евакуацію за кордон та допомогу з розселенням особам з інвалідністю в Україні. Саме їній ГО «Група активної реабілітації» рік тому актор допомагав зі збором коштів на закупівлю 50 колісних крісел для людей з травмами спинного мозку», – йдеться у повідомленні.

Тож Міша Коллінз приїхав, аби  особисто познайомитися з Бучею, а ще – завітати до незламного подружжя Пчолкіних.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що американський актор, режисер та зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз завітав в Ірпінь одразу після того, як приєднався до команди амбасадорів UNITED24.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Уляна Пчолкіна

Нагору