Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Що показали обстеження укриттів Бучанського району

16 укриттів Бучанщини перевірила комісія з представників райради, міськради, сектору муніципальної безпеки, поліцейських та рятувальників району.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду

Зазначається, що перевірка проводилась за розпорядженням Київської ОВА.  Під час інспекції обстежили 16 укриттів, які перебувають на обліку у Бучанській міськраді.

Нагадаємо, серед цих 16 об’єктів – 2 сховища і 14 протирадіаційних укриттів.

«Більшість у задовільному стані. Питання лише до одного — по вулиці Тарасівській, 32, що перебуває на балансі НДІ «Склопластику і волокна». Воно — у геть незадовільному стані, непридатне для укриття населення. Відповідальний за нього Фонд держмайна має у найкоротші строки привести це укриття до ладу», — розповідає завідуюча сектору муніципальної безпеки міськради Світлана Грицаєнко.

Має бути спеціальна позначка, що тут знаходиться укриття

Залишилось перевірити ще 88 укриттів. Як зауважується у повідомленні, їх  комісія планує перевірити впродовж наступного тижня.

«Якщо маєте скарги чи зауваження до стану найближчих до вас укриттів — пишіть їхні адреси у коментарях. Їх перевіримо у першу чергу і вживемо всіх можливих заходів для виправленя ситуації», – закликає Бучанська міська рада.

Укриття забезпечене питною водою – це чудово!

Зручності в укритті також важливі

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Про всі факти неналежного функціонування укриттів повідомляйте на «гарячу лінію» КОВА (044)-363-07-34. 

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що журналістки Інформатора БІГ також провели рейд укриттями Ірпеня та Бучі, аби показати жителям БІГ-регіону, яка зараз ситуація, чи відкриті укриття цілодобово, у якому вони стані і чи взагалі є у зазначених місцях?

Також Інформатор БІГ повідомляв про те, де сховатися від ворожої атаки під час повітряної тривоги: на картах Бучі та Ірпеня позначено укриття та про те, що на Київщині укриття мають бути відкритими цілодобово.

 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору