Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Американський актор Міша Коллінз збирає кошти на машини для розмінування

Команда United24 закликає підтримати збір американського актора та режисера, зірки серіалу “Надприродне”, амбасадора United24 Міші Коллінза на машини для розмінування, у тому числі Ірпінського лісу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що, за повідомленням United24, в ірпінському лісі російська армія під час окупації розмістила 15 000 військових, склади з боєприпасами та артилерійські установки, з яких обстрілювали Ірпінь та прилеглі села.

І хоч Київщина була звільнена українськими військовими ще наприкінці березня 2022-го, але та ліс розмінували тільки два тижні тому, і то частково. Нині тут ходити можна лише у супроводі саперів, і вони проведуть тільки однією доріжкою, нікуди не звертаючи. Бо в інших місцях ще небезпечно.

Відомий актор Міша Коллінз, який став амбасадором United24, збирає кошти на машини для розмінування цих територій.

Міша Коллінз побував в Ірпінському лісі

«В Україні тисячі квадратних акрів землі забруднені протипіхотними мінами. Їх багато на сільськогосподарських угіддях, але також їх знаходять у лісах, на дорогах, в будинках, у дитячих іграшках, піаніно, холодильниках. Операція з гуманітарного розмінування по всій Україні — це складний і великий проєкт. Останні пару років я працював із Джайлзом Дюлі та Legacy of War Foundation у Лаосі, де програма розмінування триває ще з 70-х. Проте й сьогодні там щодня трапляються трагедії — діти втрачають кінцівки через міни. Це буде величезною проблемою і для України ще дуже довго. Але ми можемо врятувати десятки тисяч життів, реалізуючи програму з розмінування якомога швидше та ефективніше», — сказав Міша Коллінз.

Ось такі “сюрпризи” таїть Ірпінський ліс…

Ірпінська міська рада, опублікувавши це повідомлення, просить підтримати  українських саперів та збір Міші Коллінза на машини для розмінування.

…і такі теж…

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що американський актор Міша Коллінз зустрівся з бучанцями, яким допомагав збирати кошти на колісні крісла.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що американський актор, режисер та зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз завітав в Ірпінь одразу після того, як приєднався до команди амбасадорів UNITED24.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Андрій Ющак

Нагору