Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бидгощ стане ще одним містом-побратимом Ірпеня

В Ірпеня зʼявиться нове польське місто-побратим Бидгощ.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням  на міського голову міста Олександра Маркушина.

Міський голова домовився про це вчора під час онлайн-зустрічі з Почесним Консулом України в місті Бидгощ – Кшиштофом Сікорою, віцестаростою м. Бидгощ Збігнєвом Лучаком, секретарем Бидгощського повіту Лешеком Черкавські, директором відділу маркетингу, культури і спорту м. Бидгощ Анджеєм Кубяком, радником повіту Бидгощ Петрем Козловським та ректором WSG University Мареком Хамотом.

«Бидгощ є одним із найбільших міст Польщі, 8-м за чисельністю населення, 10-м за площею. Місто оточене великими лісовими масивами, як і в Ірпені, є багато зелених зон: парків (зокрема, один із найбільших у Польщі)», – сказав Маркушин.

Під час зустрічі також домовилися про співпрацю в сфері освіти, підтримку молодіжної політики і надання допомоги місту Ірпінь у вигляді комунальної техніки.

Бидгощ стане новим містом-побратимом для Ірпеня

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені розпочався капітальний ремонт ЖК «Мюнхаузен» на вулиці Київській, 53. Роботи відбуваються у рамках програми «Відбудова України» платформи UNITED24.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору