Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Софіївській Борщагівці п’яний водій наїхав на МАФ

Аж на три адмінматеріали за одну поїздку «попав» водій у Софіївській Борщагівці

 Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на допис у Telegram-каналі патрульної поліції Київщини.

Зазначається, що інцидент стався учора, 7 червня, приблизно о 23 годині – саме у той час на лінію 102 надійшов сигнал про ДТП без потерпілих на вулиці Соборній, що у Софіївській Борщагівці.

«Прибувши на місце виклику, патрульні виявили авто ВАЗ 21061, водій якого здійснив наїзд на МАФ. На щастя, потерпілих немає, однак транспортний засіб та кіоск отримали пошкодження. Під час спілкування з 24-річним керманичем інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Огляд на стан сп‘яніння показав, що у крові чоловіка 0.48 проміле алкоголю. Також, під час перевірки документів водія, поліцейські встановили, що у нього немає посвідчення водія відповідної категорії», – йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на водія низку адмінматеріалів: протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП); протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння); постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що за травень на дорогах Київщини трапилося 45 ДТП з потерпілими за участю мотоциклістів, мопедистів та велосипедистів.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Патрульна поліція Київщини

Нагору