Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині розважальні заходи мають завершуватися о 21:00

За рішенням Київської ОВА, концерти, шоу-програми, дискотеки, інші розважальні заходи в області повинні завершуватися не пізніше 21:00.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що рішення про такі часові обмеження було ухвалене еа засіданні оперативного штабу Київської ОВА.

«Війна триває. На жаль, дехто про це забув. Продовжують розважатися навіть під час повітряної тривоги під гучну музику та світлове шоу. Наприклад, як це було декілька днів тому в Одесі. Тому йдеться не лише про моральний бік, але й про безпеку», – підкреслив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

І звернув увагу  власників та відвідувачів розважальних комплексів на те, що  продовжує діяти комендантська година. Тож  з 00:00 до 5:00 повинні припиняти свою роботу усі розважальні заклади без винятку. Обмеження триватимуть до завершення дії правового режиму воєнного стану.

За порушення комендантської години законом передбачена відповідальність, а  перевірки щодо дотримання норм будуть проводитися регулярно із залученням правоохоронців по всій Київщині.

«Дотримання комендантської години та безпекових норм – це не тільки питання захисту наших громадян, а також поваги один до одного і наших захисників», – звернув увагу Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що ірпінчанок запрошують на курси для здобуття нових спеціальностей.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото з відкритих інтернет-ресурсів

Нагору