Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені під час благодійного ярмарку збирали кошти для ЗСУ

Сьогодні, 9 червня, на центральній площі Ірпеня відбувся благодійний захід на підтримку Збройних сил України, організований  Ірпінським фаховим коледжем НУБІП України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що жителям та гостям Ірпінської громади запропонували майстер-класи з хендмейду та безпрограшну лотерею, а ще – розгорнули благодійний ярмарок. Все це – щоб зібрати кошти для підтримки наших захисників. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби воїнів, які захищають незалежність та територіальну цілісність України.

« Завдячуючи захисникам України за можливість жити, навчатись, мріяти і спілкуватись талановиті учні Ірпінського фахового коледжу НУБІП України виступали з яскравими музичними номерами в українських національних костюмах», – йдеться у повідомленні.

На благодійному ярмарку кожен зміг знайти для себе щось цікаве і в той же час допомогти ЗСУ

«Сьогодні у нас є єдина ціль-допомогти нашим збройним силам України нашим хлопцям, які сьогодні боронять нашу країну. Вже протягом декількох місяців ми разом із ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ» Приірпіння збираємо кошти і все необхідне направляємо бійцям на фронт. Це вже не перша спільна акція із закладами освіти, бо тільки об’єднавшись разом, ми зможемо перемогти ворога!»,- підкреслила депутатка Ірпінської міської ради Віолетта Дворнікова.

Головне завдання ярмарку – підтримка наших захисників

Творчі роботи на ярмарку завжди знаходять поціновувачів

Молоді аматори порадували учасників заходу концертними номерами

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучі запрацював безкоштовний Центр психологічної підтримки для постраждалих від війни.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору