Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомелі – новий очільник селищної військової адміністрації

Сьогодні, 9 червня, начальник Київської ОВА Руслан Кравченко під час робочої поїздки до Гостомеля представив громаді новопризначеного голову Гостомельської селищної військової адміністрації – Сергія Смаля.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Київську ОВА.

Руслан Кравченко зауважив, що новопризначений очільник Гостомельської СВА Сергій Смаль був заступником керівника оперативного штабу Ради оборони під час воєнних дій на Київщині, і має великий керівний досвід, адже йому доводилося приймати швидкі та водночас виважені рішення.

«Цей досвід, безумовно, стане йому в нагоді на новій посаді. Люди мають нарешті відчути справедливість, побачити реальну відбудову, зміни на краще у громаді та ефективність дій влади», – підкреслив Руслан Кравченко.

Безпека кожного мешканця Гостомеля, відбудова всього зруйнованого росіянами, повернення людей додому – такі першочергові завдання отримав новий очільник Гостомельської СВА. Також  нагальними питаннями для громади є облаштування укриттів для закладів освіти та підготовка до нового опалювального сезону.

«Сьогодні від кожного представника влади люди чекають чітких, конкретних, вчасних, а головне – ефективних рішень. Тому в Гостомельській селищній військовій адміністрації має бути сформована боєздатна, ефективна та цілеспрямована команда, яка працюватиме на результат заради людей, забезпечить дотримання законності на цій території, роботу державних органів та відбудови всієї громади», – зазначив Руслан Кравченко.

У Київській ОВАнагадують, що Гостомельська громада – одна з найбільш постраждалих на Київщині від російських окупантів. Президент Володимир Зеленський присвоїв Гостомелю почесне звання «Місто-герой» за подвиг, масовий героїзм та стійкість громадян.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що співробітники територіального управління БЕБ разом з іншими правоохоронними структурами викрили схему привласнення бюджетних коштів посадовцями Гостомельської селищної військової адміністрації. Однак колишній голова Гостомельської СВА відкидав звинувачення і навіть закидав Київській ОВА, що та блокує роботу СВА.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Київська ОВА

Нагору