Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

За червень бучанці отримали понад 6 мільйонів гривень державної соцдопомоги

Загалом 2995 жителів  Бучанської громади одержали допомогу за державними соціальними програмами за червень.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що підтримка надійшла за програмами «Соціальний захист дітей та сім’ї», «Підтримка малозабезпечених сімей», «Соціальний захист громадян, які потрапили у складні життєві обставини».

«Ці програми забезпечують виплати з Держбюджету сім’ям з дітьми, особам з інвалідністю, прийомним сім’ям та іншим отримувачам», – зазначають в Управлінні соціальної політики Бучанської міської ради.

Також інформують, що кошти вже перераховані на банківські рахунки обслуговуючих банків та у поштові відділення отримувачів тієї чи іншої виплати.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ: 045 974 99 01 – телефон управління соціальної політики Бучі, за яким можна поставити запитання чи щось уточнити щодо цих виплат.

Подати документи на отримання усіх названих виплат можна в управлінні соцполітики у місті Буча за адресою: бульвар Богдана Хмельницького 5/5а. А також у старостинських округах громади, – зазначають у Бучанській міській раді.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що жителі модульного містечка «Ластівка» в Ірпені отримали 26 велосипедів.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору