Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція у ролі «швидкої»:  допомогли родині з немовлям

Чоловік, який віз до лікарні родину з хворим двомісячним внуком, розповів патрульним батальйону с. Чайки, що його машина поламалась і попросив допомоги.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що це сталось учора, 8 червня, приблизно о 13-й годині, на 19-му кілометрі  автодороги Київ – Чоп. До екіпажу патрульних батальйону с. Чайки – інспекторів Вадима Овсієнка та Расіма Гаібова – звернувся чоловік.

«Громадянин повідомив, що віз до лікарні у Києві дружину, дочку, зятя та 2-місячного внука — немовля має захворювання і потребує медичної допомоги. Однак його авто Nissan вийшло з ладу. Чоловіку більше нічого не лишалося, як попросити про допомогу, і, на щастя, він побачив поліцейських. Патрульні запропонували родині з малям сісти до службового авто, щоб оперативно доставити до медичного закладу, до якого ті прямували. Там на них вже чекав лікар для надання необхідної медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

Патрульні допомогли й чоловікові, авто якого зламалося.

«Дорогою з лікарні патрульні разом із зятем водія заїхали до найближчого магазину запчастин, де він зміг придбати необхідні деталі для ремонту. Тож, повернувшись до зламаного авто, вдалось все швидко замінити й полагодити», – кажуть поліцейські.

 

Сім’я, якій  допомогли, щиро подякувала поліцейським за небайдужість.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Софіївській Борщагівці п’яний водій наїхав на МАФ.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору