Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Чергова ворожа атака: над Київщиною сили ППО знищили понад 20 дронів

Понад 4 години тривала повітряна тривога на Київщині в ніч з 19 на 20 червня. Чергову атаку безпілотниками ворог здійснив у кілька хвиль.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що, за оперативними даними, в одному з районі області пошкоджено нежитлові споруди та декілька приватних будинків.

“Крім того, через падіння уламків зафіксовано горіння трав’яної підстилки. На щастя, жертв та постраждалих немає. Цієї ночі на Київщині, як і під час попередніх атак росіян, активно працювала ППО. Дякуємо нашим військовим за професійну роботу! Оперативні служби продовжують роботу на місцях”, – зауважив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Також він звернув увагу на те, що люди, чиї будинки постраждали внаслідок атаки, отримають  необхідну допомогу.

Інформація щодо пошкоджень оновлюється.

За повідомленням Повітряних сил ЗСУ, сьогодні вночі росіяни вдарили по регіонах України 35 ударними безпілотниками. З них 32 вдалось знищити протиповітряній обороні.

“30 «шахідів» знищено силами та засобами Повітряних Сил, ще два – підрозділами Сухопутних військ. Протиповітряна оборона сьогодні працювала у більшості областей України, втім основний напрямок атаки іранських дронів – Київщина. Тут знищено понад два десятки «шахідів», — йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині внаслідок російської окупації утворилося 185 тисяч тонн будівельних відходів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Ілюстрація з відкритих джерел

Нагору