Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені ремонтують фасад бібліотеки

Триває відновлення Ірпінської міської публічної бібліотеки імені Максима Рильського, пошкодженої торік у березні  внаслідок вибуху pociйського снаряда. Нині розпочали ремонт частини фасаду.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що це – продовження робіт, які розпочалися торі восени. Тоді відремонтували покрівлю та замінили пошкоджені вікна.

За словами  начальниці відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради Євгенії Антонюк, робота бібліотеки Ірпеня вже давно вийшла за межі своїх основних своїх функцій.

«Вона успішно виконує роль культурно-освітнього простору, мистецької вітальні, центру розвитку та творчості мешканців різного віку. Крім того, бібліотека завжди є відкритою для втілення різноманітних громадських ініціатив, успішно працює як коворкінг, стала прихистком для колективу відділу культури після знищення Центрального будинку культури міста Ірпінь»,- зазначила Євгенія Антонюк.

Також вона звернула увагу на естетичну складову будівлі бібліотеки для всього міста, адже вона  також є окрасою центральної площі Ірпеня.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Макарівській громаді почали відновлювати покрівлю Липівського ліцею.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору