Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінські діти оздоровляться в Італії

19 хлопчиків і дівчаток з Ірпеня – діти наших захисників, діти, котрі втратили найближчих рідних, або залишились без житла, відправились на оздоровлення в італійське місто Кальдонаццо.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Ірпінську міську раду

Зазначається, що італійська громадська організація Associazione culturale degli ucraini in Trentino Rasom aps (Культурне товариство українців у Трентіно «Разом») уже друге літо поспіль організовує відпочинок дітей з Ірпеня. ГО бере на себе й фінансової витрати.

Також маленькі ірпінчани є учасниками міжнародних культурних заходів. Вони  знайомлять з українською культурою жителів країн Європи.

Український прапор в Італії

«Разом із дітьми з Харкова наші діти представили Україну на великому міжкультурному фестивалі Grand Festival Interculturale на центральній площі міста Ріва дель Гарда в Італії. Діти у вишиванках виконали національний гімн та пронесли 8-метровий прапор України, співаючи пісню «Ой у лузі червона калина», – йдеться у повідомленні.

В очікуванні приємного відпочинку

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомелі відкривається гурток з образотворчого мистецтва «Світлячок» під керівництвом Ольги Коротіної.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору