Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

З 24 лютого 2022 року майже половину ФОП Київщини відкрили жінки

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, близько 47% ФОП Київщини відкрили жінки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис Руслана Кравченка.

Зазначається, що саме жінки очолюють близько 28% новостворених компаній області.

Під час першого жіночого бізнес-форуму «Жіноче лідерство в часи викликів. Київщина», який організували Київська обласна військова адміністрація, Агентство США з міжнародного розвитку USAID та міжнародний клуб Business Woman Club, учасники заходу поспілкувалися про роль жіночого підприємництва у формуванні, становленні й розвитку національної економіки та поспілкувалися з тими, хто попри всі виклики продовжують впроваджувати ефективні зміни в країні.

«З моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну наші бізнес-леді досягли неймовірного та невпинно працюють, наближаючи нашу спільну перемогу! Українки сильні, не бояться ризикувати та кидати виклик світу «чоловічого бізнесу», – йдеться в дописі.

Начальник обладміністрації підтримав створення «Жіночої координаційної ради Київщини» для реалізації нових ефективних проєктів та наголосив, що жінки-лідерки мають надзвичайний досвід, який будуть використовувати для реалізації важливих рішень для розвитку регіону – від покращення бізнес-клімату до створення кращих соціальних умов для мешканців Київщини.

Він також зауважив, що бізнес-лідерки Київщини активно підтримують військових. Зокрема, вони передали дрони для потреб 72 бригади, яка перебуває на Сході.

«Вдячний кожній жінці, яка забезпечувала діяльність своїх підприємств, виконувала свою роботу, не дивлячись на наступ ворога, активні обстріли, руйнації та стрес навколо, і продовжує робити це сьогодні. Разом переможемо та відновимо Київщину й Україну», – додав Руслан Кравченко.

Жінки, які очолюють ФОП на Київщині

Українки, які попри повномасштабне вторгнення змогли збудувати бізнес на Київщині

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що відтепер ФОП можна автоматично закрити у Дії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору