Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Франція передала для модульного містечка у Бучі сонячні електростанції

Французькі партнери передали дві сонячні електростанції, які встановили на дахи модульного містечка для переселенців, що у Бучі по вулиці Вокзальній, 46.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Завдяки цим електростанціям питання з електрикою для цього модульного містечка, в якому проживають близько 100 людей, як мінімум у літній сезон, — повністю вирішене.

Така модульна станція повністю перекриває потребу містечка в освітленні, забезпечує роботу всіх кондиціонерів та інших побутових приладів.

Проєкт по сонячних станціях став можливим завдяки ініціативі волонтерів SOS Montpellier Ukraine. Це незалежна асоціація, створена проживаючими в Монпельє громадянами України та Франції, фінансовій підтримці гандбольної команди MHB — Montpellier Handball, а також технічній підтримці інноваційної компанії ONG COOPDEA та інженерної школи EPF Engineering School.

Сонячні батареї від міжнародних партнерів для Бучі

Дві сонячні електростанції встановили на дахи модульного містечка для переселенців, що у Бучі по вулиці Вокзальній, 46.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі проведуть благодійний фестиваль «Мрія» для ВПО, які мешкають на території Гостомельської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору