Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У БІГ-регіоні відбудують зруйнований росіянами поліцейський відділок та кінологічний центр

У Київській області за підтримки фонду Говарда Баффета відбудують знищене під час окупації кадирівцями відділення поліції у Бородянці та бучанський кінологічний центр.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Представники фонду вже прибули в Україну, щоб обговорити деталі співпраці. Відомо, що делегація відвідала Бородянку, де оглянула зруйноване військовими рф відділення поліції, а згодом меценати провели огляд конструкції кінологічного центру в Бучі.

Фонд Говарда Баффета планує виділити кошти на відбудову триповерхової будівлі та прилеглої території. Проєкт відбудови передбачає облаштування тренувальних майданчиків і «пляжу» для службових собак.

«Також делегація завітала у відновлений Ірпінський відділ поліції та ознайомилася з новітніми впровадженнями. Поліція Київщини висловлює подяку іноземним інвесторам, які вже зараз, не чекаючи закінчення війни, активно залучені до інвестування та відбудови України», – пише пресслужба.

Представники фонду Говарда Баффета прибули до України

Спільний проєкт поліції Київщини та Howard G. Buffett Foundation

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що ДТЕК оголосив про план побудови першу в Україні інфраструктуру «розумних» електромереж Smart Grid у Київській області.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору