Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Укриття Бучі – знову зі світлом

У два раніше обікрадені укриттях Бучанської громади у підвалі амбулаторії на вулиці Склозаводській, 7 та на Склозаводській, 3, знову повернули освітлення.

 Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на КП «Бучасервіс».

Нагадаємо, днями ми розповідали, що у бучанському мікрорайоні Склозавод невідомі зловмисники зрізали кабелі та познімали розетки у двох укриттях, які були повністю облаштовані.

КП «Бучасервіс» деталізує, що, окрім кабелів електропостачання та розеток, зловмисники познімали й щитки, тобто залишили укриття зовсім без світла.

«Фахівці КП «Бучасервіс» поновили проводку, встановили нові розетки та розподільчі щитки. Тепер в обох укриттях на Склозаводській знову світло та затишно. Закликаємо бучанців бережно ставитися до всіх облаштованих укриттів громади», – йдеться повідомленні.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Помітивши підозрілі дії в укриттях, інформуйте поліцію за номером 102 або телефонуйте на гарячу лінію Бучанського ДФТГ +38 (096) 004 21 88.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, де знайти укриття у Гостомелі.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору