Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Болючі втрати Гостомельської громади

Двох вірних синів України, жителів Гостомельської громади, забрала війна – Сергія Казначєєва та Андрія Валерійович Золотухіна.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Зазначається, що 23 червня загинув Сергій Геннадійович Казначєєв, житель села Горенка.

«Він боровся за рідну країну і загинув Героєм. Сергій був справжнім воїном, люблячим чоловіком та батьком.

Прощання з воїном відбудеться 29 червня о 10:00 (Відспівування дома за адресою: с.Горенка, провулок Київський буд.6)», – йдеться у повідомленні.

Сергій Казначєєв

А 25 червня під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку загинув військовий – житель Гостомеля Андрій Валерійович Золотухін.

«Андрій був справжнім воїном. У військового з позивним «Генерал» залишилося троє дітей та дружина. Прощання з нашим полеглим Героєм Андрієм відбудеться 29 червня.

Початок прощання та відспівування об 11:00 в Свято-Покровській Церкві м. Гостомель. Адреса – м. Гостомель, вул. Свято-Покровська, 235. Поховання о 12:00 на місцевому кладовищі», – зазначає Гостомельська СВА.

Андрій Золотухін

Вічна шана загиблим воїнам!

Висловлюємо співчуття рідним, друзям та близьким.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що пам’ять про успішного саунд-продюсера, захисника України, бучанця Іллю Грабара, який загинув у боях під Бахмутом торік 23 грудня, живе і в нещодавно заснованому  благодійному фонді його імені.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Гостомельська СВА та з відкритих джерел

Нагору