Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Укрпошта презентувала нову марку в Мощуні

30 червня, у річницю звільнення острова Зміїний, «Укрпошта» представила новий поштовий випуск «Слава Силам оборони і безпеки України! Головне управління розвідки Міністерства оборони України» у Мощуні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що заступник начальника Гостомельської СВА Ольга Прилипко також долучилася до заходу, присвяченому офіційному погашенню нової марки з героїчної серії випусків «Укрпошти».

Презентація благодійної поштової марки відбулася у селі Мощун Гостомельської громади. Символічно, адже саме після звільнення Мощуна розпочалася деокупація Київщини, Чернігівщини та інших регіонів нашої країни.

«Поштовий випуск присвячений захисникам і захисницям України, які боронять священну українську землю, і тим, хто віддав своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави», – пише пресслужба.

Нова поштова марка презентована в Мощуні

Презентація благодійної поштової марки

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що заступник голови Київської ОДА Микола Бойко з робочим візитом відвідав село Мощун Гостомельської Громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору