Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Макарівській громаді 207 родин отримали допомогу для сільгоспробіт

 Мотоблоки, бензогенератори та гроші – адресну підтримку одержали 100 сімей Копилівського та 107 сімей Мотижинського старостатів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Макарівську селищну раду.

Зазначається, що адресна матеріальна та грошова допомога призначається для початку, або відновлення, або підтримання сільськогосподарського джерела прибутку для родин. Зокрема, люди отримали мотоблоки з додатковим навісним обладнанням, та бензогенератори.

Ця підтримка надійшла від Товариства Червоного Хреста України.

“Приїхала” техніка, так потрібна для роботи

«Зокрема, благодійники у межах Програми підтримки домогосподарств надали допомогу для налагодження сільськогосподарської діяльності соціально вразливим або малозабезпеченим сім’ям та родинам, чиї джерела існування постраждали або були повністю знищені внаслідок повномасштабного вторгнення», – йдеться у повідомленні.

Звісно, вся допомога оформлюється документально

У Макарівській селищній раді зауважують, що вони продовжують співпрацю з благодійниками щодо захисту та підтримки родин, котрі  постраждали внаслідок російського вторгнення.

Люди радіють допомозі

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Макарівській громаді почалась обласна програма з відбудови приватного житла, що було зруйноване в період окупації регіону.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Макарівська селищна рада

Нагору