Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Львові було зачинено 10 укриттів

 Поліція Львівщини відкрила кримінальну справу за залишення людей у небезпеці.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на МВС.

У пам’ять про загиблих внаслідок ракетної атаки на Львів у місті оголошено дводенну жалобу, – повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також у ДСНС зазначають, що, за попередніми даними, загинуло 4 людини, врятовано — 7, постраждало — 37, евакуйовано  — 64.

“На місці події організовано надання психологічної допомоги постраждалим. Психологи ДСНС надали допомогу 112 людям”, – розповіли рятувальники.

В МВС кажуть, що отримали інформацію про щонайменше 10 зачинених укриттів у Львові під час нічного обстрілу.

“Обурлива ситуація. Стільки уваги, вимог, суворих рішень. А висновки деякими відповідальними особами так і не зроблені. Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.135 Кримінального кодексу України – Залишення в небезпеці. Винні мають бути притягнені до відповідальності”, – зазначають в МВС.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що у ніч на 6 липня ворог здійснив найбільшу з початку повномасштабного вторгнення атаку на цивільну інфраструктуру Львова.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору