Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Київобларада планує закупити годинники та павербанки на понад півмільйона грн

Київська обласна рада провела тендер на закупівлю «чоловічих та жіночих годинників у футлярі» на понад півмільйона грн.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на Рrozorro.

«Годинники чоловічі у футлярі – 83 штуки. Годинники жіночі у футлярі – 65 штуки. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 липня 2023. ДК 021:2015: 18520000-0 — Персональні хронометри», – зазначено в оголошенні.

Тендер виграв «Київський годинниковий завод», який був єдиним учасником. Ціна за одиницю – 2 340 грн і 1 980 грн відповідно (всього 322 920 гривень).

В технічних характеристиках у тендерній документації йдеться, що наручні аксесуари мають бути з японським кварцевим механізмом, секундною стрілкою та функцією дати календаря. Матеріал корпусу – латунь. Серед вимог також мінеральне скло, ремінець із натуральної шкіри та пилозахист. Годинники обов’язково мають бути виготовлені 2023 року.

На циферблат виконавець має нанести логотип і герб Київської обласної ради та напис «Від Київської обласної ради». На задній кришці годинника – таке ж гравіювання й напис, але вже від голови облради.

Київська облрада нещодавно також уклала тендер щодо закупівлі мобільних батарей (павербанків). Договір уклала з ФОП Хармічем Олексієм В’ячеславовичем на 220 800 гривень, який також був єдиним учасником. Підприємець має поставити 184 павербанки до 29 вересня поточного року. Ціна за штуку становить 1 200 гривень. Серед вимог у технічних характеристиках: ємність – 20 000 мАг, порти Micro-USB, Type-C та індикатор рівня заряду.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Києві запровадили єдиний номер для всіх надзвичайних ситуацій – 112.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору