Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Гранти на навчання для вступників: хто і як може податися

Київська школа економіки оголосила конкурс на отримання грантів на навчання, які зможуть отримати 700 вступників.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зазначається, що умови грантової програми передбачають фінансову допомогу на навчання – повністю, і на  проживання – частково. Заявки на участь у грантовій програмі приймаються до кінця липня.

«Гранти можуть отримати діти військовослужбовців, внутрішньо переміщені особи, переможці різних олімпіад, турнірів та конкурсів. А також ті, хто вимушено виїхав за кордон після 24 лютого 2022 року, але хоче повернутися додому на навчання. Для кожної категорії є окрема аплікаційна форма для подання своєї кандидатури», – йдеться у повідомленні.

Можна подавати заявки на гранти щодо всіх бакалаврських та магістерських програм. До того ж, вступники можуть подати заявки на всі категорії для визначених грантів.

Окрім того, можна подаватися на гранти і тим вступникам, які  подали заявки на бюджетне навчання. Щоправда, у разі отримання позитивного рішення щодо обох опцій, потрібно буде обрати щось одне – або бюджет або грант.

Як долучитися до програми?

  1. Підготувати необхідні документи. Їх перелік наведений тут.
  2. Заповнити відповідну форму на сайті Київської школи економіки та додати скан-копії зазначених документів.
  3. Надіслати грантовому комітету мотиваційний лист (інструкція, як це зробити, прийде на ваш e-mail).
  4. Пройти співбесіду з грантовим комітетом та отримати рішення.
  5. Подати заяву в електронному кабінеті вступника з результатами: НМТ/ЗНО для бакалаврату, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування – для магістратури.
  6. Подати документи до КШЕ (онлайн).

Раніше Інформатор БІГ розповідав про Володимира Альохіна з Микуличів – суворого директора душевного коледжу.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору