Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

85 мільйонів грн на відбудову школи №1 у Бучі

11 липня відбулась 45-та позачергова сесія Бучанської міської ради, в результаті якої прийняли субвенцію у розмірі 85 мільйонів гривень з державного бюджету для добудови двох корпусів школи №1 у Бучі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на міського голову Анатолія Федорука.

«Кошти для найстарішої школи міста Бучі виділені Міністерством розвитку громад та територій у межах Програми з відновлення країни», – йдеться у дописі.

До того ж виділили 12 мільйонів гривень для модернізації 5-ти свердловин у Бучі. КП«Бучасервіс», як єдиний надавач послуг водопостачання та водовідведення у громаді, працює над покращенням якості питної води.

А також 360 тисяч гривень виділили на підтримку річкової флотилії ВМС ЗС України, де флагманом є військовий катер «Буча» та для закупівлі дронів Mavic 3 для ЗСУ.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Києво-Святошинська окружна прокуратура повернула державі 49 га лісу на Київщині вартістю 2,3 мільярда гривень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору