Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Блоги

Віч/на/віч з колекціонером: Олександр Крилов – пристрасть, що переросла в бізнес

Інформатор БІГ разом із гостомельським книжковим хабом “Віч/на/віч” продовжує серію відеоінтерв’ю. Третій випуск познайомить вас із Олександром Криловим — людиною, що колекціонує автографи відомих людей. Політичні діячі, зірки Голлівуду, митці, спортсмени та музиканти — автентичні автографи та меморабілії ви побачите у нашому відео на YouTube

Найдорожчий автограф, який є у колекції Крилова — автограф Стіва Джобса. Проте найбільше чоловікові хотілося б мати автографи Героїв, які обороняли Маріуполь.

З БІГ-регіоном у колекціонера сумні асоціації — він називає трагедією те, що сталося та впевнений, що ніколи зі сторінок історії не зникнуть згадки про ці жахливі події.

Про початок свого шляху та за яким принципом Олександр Крилов відбирає автографи, про плани та мрії він розповість у третьому випуску «Віч/на/віч з автором» від «Інформатора БІГ» та гостомельського книжкового хабу «Віч/на/віч».

Раніше “Інформатор БІГ” представив другий випуск «Віч/на/віч з автором» разом з Наталею Влащенко та перший випуск із письменницею Ольгою Навроцькою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору