Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Вишневому інвестори будують комплекс для відвантаження цементу

Основний етап будівництва комплексу для відвантаження цементу завершили у місті Вишневе. Інвестори пообіцяли допомогти і Гостомелю.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що це інвестиційний проєкт, який реалізує компанія CEMARK, котра входить до світового лідера у виробництві будівельних матеріалів –  групи CRH Загальна сума інвестицій – 34 мільйони євро.

«Щорічно комплекс зможе приймати, зберігати та відвантажувати автотранспортом 450 тис. тонн цементу. Передбачена також автоматизована лінія пакування та палетизації.  Відкриття терміналу дозволить створити 80 нових робочих місць», – йдеться у повідомленні.

За словами начальника Київської ОВА Руслана Кравченка,який побував на об’єкті з нагоди завершення основного етапу будівництва комплексу, без економічного розвитку неможлива відбудова зруйнованої росіянами інфраструктури області.

Комплекс будується на інвестиційні кошти

«Наше завдання – не лише відновити пошкоджені обʼєкти, щоб повернути людей додому, а й забезпечити їх необхідними соціальними послугами та робочими місцями», – підкреслив Руслан Кравченко.

Також він повідомив, що вже є домовленість про те, що CRH допоможе з будівельними матеріалами для відновлення Гостомеля.

«Внаслідок військової агресії росії на Київщині зруйновано та пошкоджено понад 700 суб’єктів господарювання, з яких 127 – зруйновані повністю. Я вдячний тим, хто попри складну ситуацію в країні відновлює свою діяльність та реалізує перспективні проєкти. Адже це все – про долю людей, про нові робочі місця та повернення до нормального життя. КОВА буде продовжувати підтримувати кожного інвестора та надаватиме найкращі умови для розвитку і реалізації проєктів саме в нашому регіоні», – додав Руслан Кравченко.

У будівництві використано новітні технології

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що власники зруйнованого майна з Мощуна та Бородянки зможуть долучитись до бета-тестування розширення єВідновлення у Дії та отримати компенсацію.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору