Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Бучанщині знайшли скутер без ідентифікаційного номера

У Михайлівці-Рубежівці патрульні помітили скутер Peugeot V-Clic без номерних знаків та іншої ідентифікації транспортного засобу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на допис у Telegram-каналі патрульної поліції Київщини.

Зазначається, що на «загадковий» скутер без номерів патрульні звернули увагу учора, 20 липня, приблизно о 20-й годині на вулиці Зарічній у Михайлівці-Рубежівці. Водій скутера Peugeot V-Clic підозріло поводився та помітно нервував, тож патрульні вирішили перевірити його документи.

«Під час перевірки документів, що надав 27-річний чоловік, поліцейські встановили, що жодних документів на транспортний засіб він не має. Чоловік додав, що минулого року придбав скутер без документів у знайомого. Також патрульні виявили, що ідентифікаційний номер рами транспортного засобу був знищений. Тож, для встановлення всіх обставин цієї справи, охоронці порядку викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу».

Скутер без жодних ідентифікаційних ознак

Патрульні розповідають, що вони передали слідчим водія скутера зі знищеним ідентифікаційним номером.

«Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером — кримінальне правопорушення», – пояснюють поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що поліція Київщини затримала порушника з гранатою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Патрульна поліція Київщини

Нагору