Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

У Бородянці відновлюють критичну інфраструктуру

У відновленні надважливих об’єктів критичної інфраструктури, пошкоджених внаслідок бойових дій та окупації, Бородянській громаді допомагає ГО «Деспро».

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бородянську територіальну громаду.

Зазначається, що за підтримки ГО «Деспро» вже розпочато роботи, зокрема, на каналізаційній станції КНС-2, що по вулиці Травневій. Під час окупації вона була знеструмлена, що призвело до її повного затоплення. Внаслідок цього  все насосне та електричне обладнання вийшло з ладу. Також вибухами пошкоджено вікна.

«Після деокупації фахівцями КП БСР «Бородянкатеплопостачання» великими зусиллями роботу станції було відновлено в травні 2022 року», – йдеться у повідомленні.

А зараз завдяки фінансовій підтримці ГО “Деспро” КНС-2 повністю модернізовано. Вдалося замінити всі інженерні комунікації замінено,  встановити сучасні каналізаційні насоси фірми Grundfos, а також шафи керування.

«Нині завершуються роботи з поточного ремонту», – розповідають у  Бородянській територіальній громаді.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Київській області відновлено майже половину об’єктів, які були пошкоджені під час воєнних дій.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

На фото Бородянської територіальної громади:

каналізаційна станція до і після ремонту

Нагору