Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі відбувся спортивний пікнік під дощем

Підсумки Дитячого Чемпіонату відділу КМС серед дітей 2014-2016 р.н. «Зірочки футболу» підбили у Гостомелі під час «Олімпійського пікніка»

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Зазначається, що «Олімпійський  пікнік» організувала команда Відділення НОК України в Київській області  на чолі з Ігорем Малинським.

«Дощ скоригував плани, але не відмінив їх, тому в культурно- оздоровчому комлексі селища Гостомель відбулося підбиття підсумків Чемпіонату з футболу «Зірочки футболу». Спільно з батьками, гостями, тренерами переглянули відео про перші спортивно-культурні кроки відродження у деокупованій Гостомельській громаді, привітали тренерів відділу КМС, які,незважаючи на надскладний час, залишилися вірними своєму поклику!», – йдеться у повідомленні.

Цей спортивний пікнік запам’ятався вихованцям Гостомельського футбольного клубу «Фенікс»,  тренером якого є Сергій Іванків, цікавими іграми та запеклими турнірами. Спортсменів заохочували до перемог група підтримки та вболівальники. І, звісно ж, були нагороди та смаколики.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що в Ірпені Дню шахів присвятили змагання.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Гостомельська СВА

Нагору