Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Корисне

Де потішити малечу в Бучі? В іграріумі “ЛяПа”, звісно!

У Бучі відкрили новий іграріум для дітей. Активні та настольні ігри, майстер-класи, а також затишна зона очікування для батьків. 

Інформатор БІГ відвідав новий дитячий простір, де дітки можуть знайти нових друзів та добре провести час, а батьки відпочити від надмірної активності своєї малечі.

Працює іграріум щодня, з 10:00 до 20:00, а розташований він у Бучі, на вулиці Вокзальна 76А. Поки там діти можуть гратися лише під наглядом батьків, але, як зазначає власниця Інна Стернюк-Миколюк, у перспективі буде можливість залишати дітей під наглядом працівників.

Місце розташування іграріуму. Адреса: м. Буча, вул. Вокзальна, 76А, 3-й поверх

Для дітей доступні різноманітні розваги, зокрема активні ігри. Двоповерховий лабіринт із гіркою та сухим басейном з кульками, батут — енергійна малеча точно знайде улюблене місце, де можна набратися позитивних емоцій. Для більш “посидючих” є й інші розваги — дитячий боулінг, візочки та інші іграшки.

Також у іграріумі доступні майстер-класи. Дитині пропонують розмалювати еко-рюкзачки, шопери, футболки та гіпсові фігури. Поки цей вид занять індивідуальний, проте скоро розпочнеться набір групи до 10 дітей, що бажають вчитися у компанії. Майстер-класів, відповідно, теж побільшає: анонсують малювання піском, оформлення м’яких іграшок, розпис одягу та гіпсових фігур, створення та прикрашання подушок.

Вартість проведеного у ігровій кімнаті дня — 150 гривень. Крім того, поки дитина грається та спілкується зі своїми однолітками, батьки можуть і попрацювати: у іграріумі, в зоні очікування є WiFi, зручні столики, чай, кава та смаколики. Для малечі своє меню – тепле молоко, какао та печиво. Усе це можна додатково придбати. Їжу можна принести із собою: погодувати дитину перед тим, як вона побіжить гратся, можна у зоні очікування. Також в іграріумі проводять тематичні вечірки та свята, зокрема — дні народження.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, як відволіктися від тривожних думок та де у Бучі можна отримати безкоштовну психологічну допомогу 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору