Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінський академічний ліцей НУБіП України отримав благодійну допомогу

Ірпінський академічний ліцей НУБіП України вже вкотре отримав благодійну допомогу від Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що ліцей отримав обладнання для укриття, зокрема: пуфи, стільці, роутери, проєктори, настільні ігри та художню літературу.

«Сьогодні в умовах воєнного стану першочерговою є безпека освітнього процесу, аби кожен ліцеїст мав доступ до якісної освіти, а кожен учитель відчував турботу. Безмежно дякуємо Збройним Силам України за можливість навчати та навчатися! У єдності наша сила!» – пояснили в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП України.

Відомо, що Фонд працює за ініціативи та підтримки Уряду Великої Британії, а також за участі 5 країн – США, Фінляндії, Канади, Швейцарії та Швеції з метою підтримки та відродження громад, які постраждали від збройної агресії росії.

Допомога для навчального закладу в Ірпені

Обладнання для укриття в Ліцей

Розваги для студентів Ліцею під час повітряної тривоги в укритті

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, що 15 юних бучанців, які пережили повномасштабне вторгнення росіян у своє місто, приїхали на відпочинок в літній табір Паланги, Литва.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору