Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

На території Гостомельського ліцею створять урбан парк

Ліцей №2 у Гостомелі відбудовують з урахуванням потреб сучасного освітнього процесу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на благодійний фонд Buduyua.

Зазначається, що заклад освіти, який і до повномасштабного вторгнення рф вимагав ремонту, а загарбники його зовсім зруйнували, відновлюється у межах ініціативи «Школа майбутнього».

«Наш партнер, архітектурна компанія Archimatika@archimatika вже оприлюднила перші рендери майбутньої школи», – йдеться у повідомленні.

Учасники проєкту розповідають, що це буде не просто відновлення ліцею, а  створення комфортного навчального середовища для 1000 дітей, серед яких буде 150 дошкільнят.

Передбачається цікаве наповнення внутрішнього простору ліцею

«Проєкт передбачає гнучкі рішення, що відповідатимуть потребам сучасного освітнього процесу. Ми залучили фахівців з педагогіки, дитячої психології та інклюзивності, щоб створити найкращі умови для дітей. Особлива увага приділена рекреаційним просторам, які будуть комфортними та наповненими денним світлом. Зовнішнє середовище буде прикрашати урбан парк, спортивні функції та майданчики для дозвілля дітей різного віку», – йдеться у повідомленні.

І ще одна цікавинка – реалізація проєкту передбачає, що з громадського простору всередині школи та подвір’я буде відкрито вид на ангар літака«Мрія».

Це неймовірна можливість допомогти дітям отримати сучасну освіту та створити комфортну атмосферу для навчання.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що навчання у вишах для контрактників подорожчає.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору