Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпінській міській раді – ротація депутатів

Сьогодні, 27 липня, депутат Ірпінської міськради Ярослав Куц склав повноваження. Його місце займе однопартійка Галина Вальчишин.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду та з посиланням на власний Telegram-канал.

Зазначається, що на 31-ій позачерговій сесії Ірпінської міської ради Ярослав Куц – депутат від фракції “Європейська Солідарність” – заявив, що хоче  припинити свої депутатські повноваження у зв’язку з особистими причинами.

Як стало відомо Інформатору БІГ, Ярослав Куц вирішив зайнятися адвокатською діяльністю, а також двома своїми проєктами.

Інформатор БІГ розповідає про  нову депутатку Галину Вальчишин.

Вона  – громадська діячка, активістка. Працювала у сфері міжнародних комунікацій та правозахисної діяльності, зокрема над визволенням українських політичних в’язнів з російського полону після вторгнення РФ на територію України в 2014 році.

Членкиня виконавчого комітету Ірпінської міської ради від партії «Європейська Солідарність»

Наразі працює у галузі надання інформаційно-консультативних послуг для комерційних брендів

Випускниця Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Заміжня, виховує сина.

Пріоритетами щодо роботи в Ірпінській міській раді є розвиток сфери соціальних та освітніх послуг на території громади, з особливим акцентом на можливостях для жінок, дітей, а також тих, хто потребує реабілітації внаслідок злочинів окупаційних військ.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, що Київщина планує долучитися до експериментального проєкту з допомоги військовослужбовцям із адаптацією до цивільного життя – «Помічник ветерана».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору