Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Інформатор БІГ відзначив свою першу річницю

Учора, 29 липня, Інформатор БІГ відзначив першу річницю з часу свого створення сюрпризами читачам, а ще – було багато вітань і від читачів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на власний Telegram-канал, на якому за рік опубліковано майже 8 000 постів, майже 2 000 відео і 7 000 світлин.

За рік роботи сформувалась потужна команда, яка всебічно і об’єктивно інформує своїх читачів про події в БІГ-регіоні, на Київщині і Україні, використовуючи різні канали поширення інформації в електронному форматі – це сайт, Telegram-канал, Facebook-сторінка, Instagram-канал.

«Ми були і залишаємось незалежними, рівновіддаленими від усіх гілок влади і самоврядування, об’єктивними, інколи сумними, іноді – іронічними, веселими. Словом, різними…», – йдеться у повідомленні.

Промоутер Інформатора БІГ на одній із локацій

Приємно, що кількість читачів ресурсів Інформатора БІГ зростає. Тож до свого дня народження ми підготували БІГ-подарунки нашим підписникам.  На кількох локаціях – в Ірпені на Набережній, в Гостомелі в парку «Щасливий» і в Бучанському міському парку представники Інформатора БІГ провели квест із приємними сюрпризами. Павербанки, ліхтарики, футболки, парасольки, пляшки для води, крутезні стереоколонки, термочашки, термоси, сертифікати, шопери, флешки, бейсболки  – і це не увесь перелік призів, які очікували жителів БІГ-регіону. А підготували їх аж 75!

Тож було приємно спілкуватися з читачами, і, звісно ж, отримувати зворотній зв’язок – люди розповідали, чим їх зацікавив Інформатор БІГ, висловлювали свої побажання, пропонували ідеї щодо контенту…

Чудові призи, які підготував Інформатор БІГ своїм підписникам

А тим часом у невеличкому опитуванні щодо популярності різноманітних наших рубрик отримали такі результати.   На першому місці – БІГ-блог, якому віддають перевагу 22% читачів, за ним – рубрика «Обличчя регіону» – 21%, третє місце посів ситуативно-актуальний моніторинг повітряних тривог –17%, по 9% набрали рубрики «Гойда!» та «#Без Гугла», далі – «Що виросло, те виросло» та «На болотах» – по 7%, спортивній тематиці віддали перевагу 6% підписників…

Хто розгадав квест – отримав приз

А ще – в офісі Інформатора БІГ ми радо зустрічали читачів, які завітали до нас із теплими привітаннями і щирими побажаннями. Усіх відвідувачів знайомили з роботою редакції.

А «допомагав» у цьому редакційний талісман, яким став котик випускової редакторки. Сивмолічно назвали пухнастика Інформатор, а скорочено – Фіма, який охоче йшов на ручки і приємно муркотів усім, хто з ним спілкувався…

До офісу Інформатора БІГ приходили і дорослі й діти

Результати цікавого квесту

Приємно отримувати привітання від колег!

Знайомтесь: наш талісман

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що рушник «Європейської єдності» подарував Ірпінській громаді відомий вишивальник Іван Рябчук.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору