Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

єВідновлення: на Київщині в обробці ще понад 3 800 заявок

У межах програми єВідновлення на Київщині уже схвалено виплату компенсації за 1 311 заявками на загальну суму понад 112  млн гривень.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що станом на 29 липня, за результатами роботи комісій на Київщині в рамках програми єВідновлення, 1311 заявок схвалено.

Люди зможуть отримати до 200 тисяч гривень — це максимальна сума компенсації на відновлення одного об’єкта.

За словами заступника голови Київської обласної військової адміністрації Миколи Бойка, гроші, які власники пошкодженого житла отримають за програмою єВідновлення, вони зможуть витратити на придбання будматеріалів або на послуги підрядників у магазинах та компаніях-учасниках єВідновлення.

“Це лише проміжний результат. Наразі в обробці залишається ще понад 3 800 заявок. Комісії працюють щодня, щоб якомога швидше обробити заявки та мешканці змогли отримати кошти та відновити свої помешкання до зими. Процес прийому заявок та їх опрацювання триває”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що роботодавці можуть отримати фінансову допомогу за працевлаштування безробітних та внутрішньо переміщених осіб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору