Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині знищено 15 ворожих дронів

Вночі ворог вчергове атакував Київщину. Повітряна тривога тривала понад 3 години.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що це вже друга ніч поспіль, коли ворог масовано атакує Київщину, і знову – ударними безпілотниками.

«Влучань не зафіксовано, постраждалі відсутні. Крім того, за попередньою інформацією, падіння уламків також немає. Оперативні групи продовжують роботу з виявлення можливих пошкоджень», – зауважив голова КОВА Руслан Кравчкнко і подякував військовим за надійний захист.

 Начальник КМВА Сергій Попко розповів, що під час цієї атаки ворог восьмий раз використав баражуючі боєприпаси «Shahed» по Києву.

« Силами і засобами ППО на підльоті до Києв було виявлено та знищено майже півтора десятка повітряних цілей. За інформацією на цю хвилину – в столиці обійшлося без жертв та руйнувань (дані оперативного зведення уточнюються, слідкуйте за можливими оновленнями). Подякуйте за безпеку бійцям протиповітряної оборони! Дякуйте їм частіше, і не лише у дні, коли є тривоги. До речі, ця остання повітряна тривога в столиці стала 820-ою для Києва з початку повномасштабного вторгнення. За кожну з цих тривог ворог обов’язково розплатиться!», – зазначив Сергій Попко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що військові Нацгвардії, які у складі ротної групи збивають ворожі дрони над критичною інфраструктурою Київщини, скаржаться, що не отримують доплату.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Укрінформ 

Нагору