Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Волонтери допоможуть із відновленням будівель

Власники пошкоджених будинків можуть скористатися допомогою фондів та волонтерів, самостійно залишивши заявку на платформі «Підмога».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням  на Гостомельську СВА.

Зазначається, що на ресурсі “Підмога – сервіс для волонтерів” власники пошкоджених будинків можуть залишити запит з переліком робіт, у яких вони потребують допомоги.  Волонтерські ініціативи відгукнуться та допоможуть з відновленням обʼєкту.

У яких категоріях можна На ресурсі можна попросити про такі види підтримки’

розбір завалів (окрім будівель з категорією «демонтаж»;

консервація житла:

відбудова (ремонті та будівельні роботи).

“Платформу для безпечної волонтерської співпраці запустила IT-компанія EVO за ініціативи Міністерства цифрової трансформації”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Бучу відвідали представники італійської благодійної організації Misericordie, які допомагають українським біженцям з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Також Інформатор БІГ розповідав, що американський благодійний фонд «До України з Любов’ю» пропонує безоплатне житло для родин переселенців у користування до 5 років. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: DW

Нагору