Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Бучанському центру позашкільної роботи присвоєно ім’я Андрія Куцевалова

Рішення про присвоєння Бучанському центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова одноголосно ухвалили депутати Бучанської міської ради.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

Зазначається, що  рішення ухвалене на 46 позачерговій сесії міськради.

“Андрій Володимирович був директором Бучанського центру позашкільної роботи і талановитим Наставником для кожного вихованця. Вільний душею, активний по життю природолюб – він прививав молоді любов до туризму і спорту”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, педагог, лідер бучанських туристів та директор Бучанського центру позашкілької роботи Андрій Куцевалов пішов з життя у ніч на 15 липня.

А 18 липня на сайті електронних петицій Олександр Остапа опублікував петицію про надання Бучанському центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова.

За визначеними умовами, для того, щоб петиція була розглянута, вона мала набрати 240 підписів за 90 днів. Однак набагато раніше підписи було зібрано, і їхня кількість перевищила встановлений мінімум – 254 особи проголосували за надання Бучанському центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що комунальний заклад «Центр культури і дозвілля» Макарівської селищної ради збирається провести ремонтні роботи за понад мільйон гривень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору