Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Огляд

Огляд квіткових крамниць Бучі

У сучасному світі квіти – невід’ємна частина нашого життя. Ми купуємо букети на дні народження, заручини, на свято Першого дзвонику чи на випускний, весілля, мамі, поружці, дівчині, тату, і навіть просто так, без приводу. А також, для наших полеглих Героїв, аби віддячити та вшанувати пам’ять. Зараз вибір квіткових крамниць – величезний, але, де купити квіти так, щоб гаманець не плакав ми підкажемо!

Журналістки Інформатора БІГ – Дарія Сльоза та Олександра Ломачук провели огляд квіткових крамниць у Бучі. Багато тих, хто переїхав у місто не знають, де ж можна придбати квіти, тим паче, що “на носі” вже перше вересня, свято Першого дзвоника.

Квіти – завжди доречний подарунок

Мовчазна присутність квітів каже більше, ніж слова, тому їх дарували впродовж всіх часів й будуть це робити надалі. Але також є люди, які вважають, що такий подарунок (хоча вони це подарунком не вважають)  – даремно витрачені кошти і, що стоятимуть вони не більше тижня. Мабуть, кожен чув це хоча б раз і з цим важко сперечатися, але й заперечити, що квітами приємно насолоджуватися, ніхто не зможе. Але ж неможливо ігнорувати те, що квіти -це невимовна краса, яка надихає та підіймає настрій.

Як правильно дарувати квіти дівчині і чоловікові?

Чи не всі дівчатка та жінки обожнюють квіти)
Якщо ви хочете презентувати букет гарно, зверніть увагу на такі правила етикету:

  • не варто віддавати презент відразу ж, як ви тільки зустрілися, ніби вам хочеться скоріше позбутися квітів
  • рекомендується дарувати лівою рукою, а праву залишити для обіймів чи вітань
  • в момент дарування, квіти повинні спрямовані вгору
  • не бійтеся дивитися в очі і посміхатися, а також обов’язково дочекайтеся від дівчини реакції у відповідь

Не бійтеся дивитися в очі і посміхатися, а також обов’язково дочекайтеся від дівчини реакції у відповідь

Букети для чоловіка – досі спірна та делікатна тема, адже такі подарунки презентуються, як правило, в особливих випадках: день народження (особливо кругла дата), перемога в змаганнях або підвищення по службі. Як правило, дарують строгі і лаконічні композиції, квіти в яких асоціюються з чоловічим началом (наприклад, троянди, гладіолуси або кали).

В такому випадку потрібно враховувати такі моменти:

  • якщо квіти дарує чоловік чоловікові, робити це треба лівою рукою, а правою – потиснути руку співрозмовникові
  • коли на святі присутня дружина винуватця торжества, необхідно або вручити букети обом, або просто словесно привітати чоловіка, а квіти піднести жінці
  • якщо ви хочете подарувати квіти на ювілей, пам’ятайте, що робити це потрібно тільки в тому випадку, якщо чоловік вас старше.

Обов’язково даруйте квіти зі словесними побажаннями і посмішкою -це важливо і для чоловіків, і для жінок.

Коли на святі присутня дружина винуватця торжества, необхідно або вручити букети обом, або просто словесно привітати чоловіка, а квіти піднести жінці

Журналістки Інформатора БІГ оглянули 4 локації, де дізналися ціну за троянду, її довжину, наскільки широкий вибір квітів у магазині, звідки вони до нас приїхали та який букет порекомендували б самі продавці до Першого дзвоника. Цікаво? Тоді дивіться відео та підбирайте той магазин, який не “покусає” ваш гаманець.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, про те, де в Ірпені можна пообідати: огляд бізнес-ланчів та про оренду квартир у БІГ-регіоні: гайд по цінах та умовах.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору