Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені стартував VII Відкритий художній пленер «Намальований Ірпінь» імені Володимира Сидорука

14 серпня в Ірпінській міській публічній бібліотеці ім. М. Рильського стартував VII Відкритий художній пленер «Намальований Ірпінь» імені Володимира Сидорука.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на очільника Ірпеня Олександра Маркушина.

«Тема пленеру – «Ірпінь: Мистецтво відродження» – якнайкраще описує наше місто в останні майже півтора року. Адже бувши зруйнованим під час боїв на Київщині, воно відновлюється, розвивається, покращується та відроджується швидкими темпами», – йдеться в дописі.

Зазначається, що найближчими днями 20 художників з різних куточків України, і ще 20 з Ірпеня та Бучі, будуть об’єднані однією ідеєю – закарбувати всю красу і неповторність краєвидів та архітектури Ірпеня 2023. 

Це робиться задля висвітлення вже нової, відбудованої історії міста, та щоб ще раз змалювати для пам’яті майбутнього пошкоджені об’єкти, які нагадують про жахливі події повномасштабного вторгнення. 

Зазначається, що подивитися результати роботи художників можна буде 19 серпня о 16:00 на Мистецькій алеї поруч з готелем «Ірпінь».

Митці допомагають Ірпеню відродити історію в картинах

В Ірпінській міській публічній бібліотеці зібралися митці задля того, щоб передати красу Ірпеня в картинах

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені приймають заявки на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору