Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

«Запусти власну справу»: в БІГ-регіоні відкривається набір на нову тренінгову програму для жінок

У БІГ-регіоні відкривається набір на нову тренінгову програму для жінок «Запусти власну справу», яка допоможе жінкам здобути знання, навички й ресурси, необхідні для успішного старту власної справи. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Зазначається, що тренінгова програма стала можливою за фінансового сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та в партнерстві з terre des hommes і ChildFund Deutschland.

Тренінги відбуватимуться з вересня 2023 року по червень 2024 року в 10 областях України. Тривалість – 3 дні в кожному регіоні. Перший тренінг відбудеться вже з 8 по 10 вересня (заїзд 7 вересня у другій половині дня) на Київщині.

Участь у тренінгу на Київщині можуть взяти:

   жінки, які проживають у місті Київ та Київській області, зокрема, жінки чиї бізнеси/родини постраждали від військових дій;

   жінки ВПО;

   дружини військових;

   жінки, які проживають у сільській місцевості представниці уразливих соціальних груп.

Участь у тренінгу безкоштовна. Проїзд, проживання та харчування оплачує організатор. 

Реєстрація за посиланням. 

Дедлайн подачі заявки на участь у тренінгах на Київщині: 28 серпня 20:00.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 14 серпня в Ірпінській міській публічній бібліотеці ім. М. Рильського стартував VII Відкритий художній пленер «Намальований Ірпінь» імені Володимира Сидорука.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору