Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Наші захисники знищили 16 ворожих ракет

У ніч на 15 серпня знову була оголошена повітряна тривога по всій Україні, ворог вдарив ракетами повітряного та морського базування.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Повітряні сили України.

Зазначається, що було зафіксовано пуски щонайменше 28 крилатих ракет різних типів.

“У багатьох регіонах працювала протиповітряна оборона: зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи, винищувальна авіація, підрозділи безпосереднього прикриття. В результаті протиповітряного бою силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони, знищено 6 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр»,- йдеться у повідомленні.

Також було  зафіксовано 8 пусків ворожих зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Дніпропетровській та Запорізькій областях. Якими були наслідки ракетного удару, руйнування та постраждалих – про це пізніше повідомлять органи влади.

Зокрема, у Дніпрі російські терористи поцілили по промисловому підприємству, пошкодили водний-спортивний обʼєкт.

“Виникла пожежа, яку ліквідували рятувальники. Внаслідок атаки є постраждалі. Також постраждала цивільна інфраструктура. Пошкоджено водний-спортивний обʼєкт: розбиті вікна, побитий фасад та внутрішня стіна приміщення.
Поліцейські, рятувальники та всі профільні служби працюють на місцях”, – зазначає МВС України.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Київській області прикордонники виявили низку правопорушень, здійснених громадянами України та гостями країни. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору