Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Тисячу об’єктів відновлено в Ірпінській громаді

Повністю або частково відновлені в Ірпінській громаді об’єкти зберегли своє функціональне призначення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що відновлені майже 1 тисяча об’єктів, а це – приблизно третина від зруйнованих в Ірпені під час бойових дій.

Загалом було пошкоджено понад 3300 об’єктів, серед них  3100 відносилися до житлового фонду.

“Відбудова пошкоджених об’єктів у місті триває. У будинку за адресою: вул. Натана Рибака, 2 ремонтні роботи завершили ще в жовтні 2022 року. За рахунок резервного фонду тут були замінені вікна і вхідні двері. У будівлі проживають 112 людей, серед яких 16 – діти, – йдеться у повідомленні.

Також КОВА зауважує, що наприкінці минулого року відновили і багатоквартирний будинок на вул. Натана Рибака, 25 В/2.

“У ньому мешкають 206 осіб, із них 54 дітей. На обʼєкті замінили вікна та двері за кошти, виділені з резервного фонду. У рамках наданої субвенції були закуплені будівельні матеріали на оновлення фасаду”, – йдеться у повідомленні КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у БІГ-регіоні відкривається набір на нову тренінгову програму для жінок «Запусти власну справу», яка допоможе жінкам здобути знання, навички й ресурси, необхідні для успішного старту власної справи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору