Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Синяківському старостаті відновлено майже 20 будинків

Триває відновлення пошкоджених під час бойових дій будинків у Синяківському старостаті.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську  міську раду.

“Перші результати з відновлення маємо у селі Раківка, Синяківський старостат. Тут вже близько 20 будинків відремонтовано”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, як розповіла місцева жителька Тетяна Івченко, у її будинку були побиті вікна, пошкоджено сарай. Зараз поставили нові вікна.

Будинок Раїси Міренцової також зазнав пошкоджень: “Був побитий увесь шифер, стіни в кімнаті посічені кулями, побиті вікна”, – розповідає жінка, і каже, що на її подвір’я окупанти заїхали технікою, навіть не відкриваючи ворота. У її садибі також проведено необхідні відновлювані роботи.

Бучанська міська рада зауважує, що в Синяківському старостаті  замінено вікна та проведено капітальний ремонт покрівель за кошти місцевого, обласного та державного бюджетів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Михайлівці-Рубежівці триває відновлення гуртожитку для осіб, які втратили житло за час повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору