Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув Роман Матрущенко з Ірпінської громади

Неподалік села Кліщіївка Бахмутського району під час штурму ворожих позицій від мінометного обстрілу загинув житель Ірпінської громади, молодший сержант Роман Матрущенко. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що командир бойової машини-командир механізованого відділення механізованого взводу механізованого роти, молодший сержант Роман Матрущенко загинув 18 серпня 2023 р.

Роман Матрущенко став на захист Ірпінської громади у перший день повномасштабного вторгнення РФ в Україну – 24 лютого 2022 року.

“Народився в с. Козинці 08.12.1993 року. Навчався в Немішаївській школі №2. Закінчив музичну школу по класу баяну та фортепіано. Давав уроки гри на гітарі. Завжди був душею компанії. Службу проходив в Збройних Силах України в Миколаєві. Був мобілізований 12.10.2022 року”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Роман був єдиним сином у сім’ї. Та і його шестирічний син  втратив батька.

“Вічна пам’ять Захиснику України!Щирі співчуття рідним! Розділяємо біль утрати з родиною та побратимами Романа!”, – зазначає Ірпінська міська рада.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бахмутському районі в боротьбі з ворогом поліг житель Ірпінської громади Віталій Микитчук.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору