Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бородянці запрацював новий молодіжний простір

У Бородянці відбулося урочисте відкриття молодіжного центру, що розташований у Палаці культури імені Т. Г. Шевченка.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на сайт Управління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації.

Зазначається, що відкриття молодіжного простору відбулося у межах молодіжного обміну, у рамках національної програми залучення молоді для відновлення України “ВідНОВА:UA”.

Відпочинок з користю для молоді в Бородянці

Приміщення центру використовуватимуть для молодіжної роботи з метою проведення заходів неформальної освіти та як місце, де молодь громади матиме змогу організовувати своє змістовне дозвілля. Важливо, що там є зони для відпочинку, навчання та творчості, зі зручними сучасними меблями та необхідним обладнанням.

Відтепер у Бородянці є простір для молоді

У пресслужбі зауважили, що молодіжний обмін у Бородянці організовує громадська організація “Міст змін” у співпраці з Пластовим вишкільним центром за підтримки Управління молоді та спорту Київської ОВА.

На завершення церемонії відкриття учасники заходу отримали незвичайні сертифікати про участь, які містили влучну характеристику його власника.

Нагадаємо, що відтепер у Київській області функціонує вже 29 молодіжних центрів.

Активна молодь зібралася в Бородянці

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 21 серпня на базі Михайлівсько-Рубежівського ліцею стартував дитячий екопростір.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору