Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Києві підняли особливий синьо-жовтий прапор

Сьогодні, у День Державного Прапора України, на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні» в Києві підняли найбільший державний стяг країни

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Офіс Президента України.

Цей прапор особливий, адже на ньому залишили свої підписи українські захисники й захисниці, які нині виборюють за свободу й незалежність України.

«Цей прапор був на позиціях наших воїнів від Чернігова до Одеси. По всій лінії захисту України. У різних бойових бригадах і підрозділах. У шпиталях, де лікують поранених. У руках волонтерів. Цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок. Але він неодмінно буде поповнюватися й збагачуватися новими підписами наших воїнів», – заявив Президент України Володимир Зеленський під час церемонії підняття прапора.

Особливий прапор України

Також він наголосив, що Державний прапор є не лише оберегом, а й гордістю нашої країни, і символізує впевненість у тому, що він майорітиме на всій суверенній території України, всюди, де має бути по праву.

Як деталізує Громадське, після церемонії прапор зберігатиметься у Національному музеї війни за незалежність України.

Виступ Президента України під час церемонії підняття прапора

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені відбулася міжконфесійна молитва за мир

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору